You are on a page from our "language" site
As we recognise from your IP your computer believes it is in "country"Les premiers HotStore arrivent en France (08-12-2016)

Un 20' HotStore livré récemment pour un client nécessitant une température élevée!

TITAN Containers is ook voor geen kleintje vervaard ! (07-12-2016)

Nu uit voorraad leverbaar, 6ft opslagcontainers.

Who ate all the Pies? (07-12-2016)

Another 2 bay 40 ft. SuperStore sucessfully installed

Come and meet us at stand B46 at this year's Intermodal in Rotterdam (16-11-2016)

This year we have a fantastic, brand new setup and our team are ready to meet you!

NEUE LIEFERUNG IN ÖSTERREICH ! (09-11-2016)

Innerhalb 24 Stunden hat TITAN 3 Tiefkühlcontainer kurz nach einem Kühlhausausfall geliefert. D...

Najam, leasing i prodaja ISO i DNV CCU kontejnera, prenosivih hladnjača te spremišta za brzo zamrzavanje i hlađenje, u svrhu skladištenja, logistike ili transporta

Novi i rabljeni kontejneri od 10', 20' i 40' za najam i prodajuNaša flota uključuje hi-cube (visoke) kontejnere, open top (otvorene prema gore), flat rack (platforme), side access (pristup s bočne strane), double-door, DNV off-shore kontejnere i CCU od 6' do 40' te standardne suhe kontejnere od 20' i 40', dostupne kroz mrežu Titan depoa i tvorničkih zaliha širom svijeta.

Skladištenje s preciznom kontrolom temperature uz Arcticstore TM


Prenosive hladnjače i pripadajuća oprema najvećeg kalibra, TITAN Arcticstore TM asortiman koji se sastoji od 10', 20' i 40' hlađenih kontejnera, 40' ultra zamrzivača, brzih zamrzivača i rashlađivača (Ultra Freezer, Blast Freezer & Rapid Chiller), HotStores od 20' i 40' te Arctic SuperStore TM moduli od 20' i 40', podigli su ljestvicu očekivanja korisnika u cijelom svijetu. Omogućen je raspon temperatura od čak 120oC, od -60oC do +60oC.

Lokalni najam i prodaja kontejnera


Kontejneri, hladnjače i rashladne komore odmah su dostupne za skladištenje i logističke potrebe u više od 25 zemalja. Naši strateško pozicionirani centri, depoi i uredi u Europi i ostatku svijeta zajedno s etabliranom globalnom mrežom, osiguravaju konkurentne uvjete uz lokalnu ekspertizu i besprijekornu uslugu.

Preuzimanje i vraćanje kontejnera u internacionalnom najmu


Najam i prodaja kontejnera u i iz 200 depoa u cijelome svijetu. Mi smo 1-way leasing specijalist za mnoštvo neočekivanih lokacija

TITAN uredi i predstavništva


Locirani smo u Argentini, Australiji, Austriji, Brazilu, Danskoj, Francuskoj, Njemačkoj, Nizozemskoj, Mađarskoj, Indiji, Irskoj, Italiji, na Novom Zelandu, u Panami, Peruu, Poljskoj, Rumunjskoj, Španjolskoj, Švedskoj, Turskoj, Velikoj Britaniji, Urugvaju i SAD-u. Kakve god i kada god vaše potrebe za kontejnerima bile – za skladištenje, logistiku, transport kopnom ili morem, TITAN vam stoji na raspolaganju.
Molimo odaberite brzu ponudu ili izmjenu jezika/lokacije u gornjem desnom kutu stranice kako bi pronašli najprikladniji jezik / zemlju.

-