<

Vereniging Eigen Huis vindt belasting op bouwcontainers onterecht, TITAN ook!

26-09-2017 - 14:43

Voor elke tuin en op elke stoep heeft TITAN Containers de perfecte opslagcontainer!

De Vereniging Eigen Huis (VEH) wil dat er een eind komt aan de gemeentebelastingen op tijdelijke containers die bij verbouwingen op de stoep of op straat worden gezet. Hier is TITAN Containers het uiteraard volledig mee eens. Lees het bericht van VEH hier.

 

Immers, in elke tuin, hoe groot of klein ook, past altijd wel een opslagcontainer. Maar ook op de stoep of parkeerplaats bij uw woning kunnen wij een container plaatsen. Hierin kan u uw huisraad etc. veilig en droog opslaan. Op deze manier heeft u, gedurende het plaatsen van een nieuwe keuken, schuren van een parketvloer of de verbouwwerkzaamheden, altijd beschikking over uw eigen spullen.

 

TITAN Containers zorgt ervoor dat u de juiste container krijgt tegen concurrerende tarieven. Onze transporteurs kunnen de container op de gewenste plaats neerzetten en deze na gebruik weer ophalen. Zolang de ondergrond maar egaal en verhard is, is nagenoeg alles mogelijk. Onze  opslagcontainers zijn veelal uitgerust met een gepatenteerd anti-inbraak-slotsysteem.

 

Voor meer (prijs)informatie, klik hier of stuur een email naar NL@TCmail.eu.

<