Förrådscontainer
Kyl- och fryscontainer
Hyra, uthyrning, köp och försäljning
Self Storage Huddinge Stockholm och Åstorp Helsingborg
TITAN Containers säljer och hyr ut förrådscontainers, sjöcontainers, kyl/fryscontainers, isolerade containers. Sedan starten har vi levererat till tusentals nöjda kunder över hela landet.
Försäljing eller uthyrning på lång eller kort sikt. Vi har även nya kyl- och fryscontainers med låg energiförbrukning från -40°C till +45°C och kyl/frysanläggningar från 50 m² till 500m² eller större.


Vi har ett stort sortiment av containers och moduler i lager kontinuerligt. Vid behov tar vi fram specialcontainers och moduler efter Era önskemål.Med landsomfattande depåer och det totala urvalet av containers finns det få med samma service och produktval.

Självlagring, container förråd och magasinering med lagringsutrymme från 4m² till 25m² erbjuds från våra self-storage depåer i Stockholm/Huddinge och Helsingborg/Åstorp.

I mer än 30 år har TITAN levererat nya och begagnade containers till kunder i hela landet. Allt från 6 fots till 45 fots.

Med landsomfattande depåer och det totala urvalet av containertyper det finns få med samma service och produktval. Förrådscontainer och Kyl/fryscontainer uthyrning och försäljning från depåer i bl a: Göteborg, Gävle, Helsingborg, Luleå, Norrköping, Stockholm, Sundsvall, Södertälje, Söråker, Umea, Varberg, och Vasteras

Containertyper: bl a förrådscontainer , kyl/ och fryscontainer, isolerade, sidoöppning/hela sidan tillgång, dubbeldörr/dörrar i båda ändar special, kontor, hazmat, open top, flat rack, platform och DNV offshore containers.