<

ARCTICSTORE TROPICAL MODELİMİZ TÜRKİYE STOKLARINDA

19-03-2021 - 11:44

Daha yüksek yalıtım ve ektra güvenlik özelleriyle yeni model ürünlerimiz kullanıma hazır

Geçtiğimiz günlerde yeni nesil ArcticStore modelimiz ArcticStore Tropical stoklarımıza giriş yaptı. Daha önce üretimini gerçekleştirdiğimiz ArcticStore modellerimizin sahip olduğu tüm kullanıcı dostu özellikler ve enerji tasarruflu soğutma sisteminin yanı sıra ArcticStore Tropical modelimiz daha başka ek özelliklere de sahip. Bunlardan en önemlisi %30 oranında artırılmış izolasyon sistemi. Bu sayede yaz mevsiminin uzun sürdüğü ya da çok sıcak iklime sahip, konteyner içi ile dış ortam arasındaki ısı farkının yüksek olduğu bölgelerde ürün depolamada yaşanabilecek sorunları en aza indiriyor. Yüksek yalıtım özelliği ile daha da az enerji tüketimi sağlıyor.

 

Diğer önemli bir ek özellik de sahip olduğu acil çıkış kapısı ve iç kısımda bulunan soğutmayı durdurma butonu. Konteynerin kapısının üzerine konumlandırdığımız acil çıkış kapısı ile içeride personel kalması vb. durumunda oluşabilecek iş kazalarını minimum düzeye indiriyoruz. Tüm modellerimizde bulunan içeride kalanlar için sesli-ışıklı uyarı sistemi, içeriden açılan kapı sisteminin yanı sıra, artık ArcticStore Tropical modelimizde tek tuşla soğutmayı durdurma ve içeriden açılabilen acil çıkış kapısı da mevcut. Bununla ilgili fotoğrafları haberimizde görebilirsiniz. Ayrıca SmartArctic uzaktan izleme ve kontrol sistemi ArcticStore Tropical modellerimizde standart olup, konteynerin sıcaklık değerlerini bilgisayardan izleme, set derecesini ayarlama, defrost yapma gibi konteynere ait tüm özellikler uzaktan kontrol edilebiliyor.

 

Yeni nesil ArcticStore modellerimiz ile her türlü ürünün sıcaklık kontrollü depolaması güvenle yapılır. İster -40 C’ye kadar soğutma, isterseniz +45 C’ye kadar ısıtma ile çok sayıda farklı ürün türlerinin depolanmasında ArcticStore en uygun çözüm!

 

Daha fazla bilgi ve fiyat teklifi için bize ulaşabilirsiniz.

<