Container verhuur en verkoop
Container verhuur en verkoop


Bij TITAN Containers kunt u terecht voor zowel de verkoop als verhuur van nieuwe en gebruikte containers. Vanuit verschillende depots in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland leveren wij in heel België. Wij bieden ook ArcticStore koelvriesmodellen aan die zeer gebruiksvriendelijk en energiezuinig zijn.


Wij bieden diverse soorten maritieme containers aan, waaronder 6', 8', 10', 20' en 40' standaard, hi-cube, double portes en accès latéral, zowel nieuw als tweedehands, te huur of te koop.


Daarnaast hebben wij ook frigorifische containers van 10', 20' en 40' nieuw in de verhuur. Bezoek onze website "Froid" TITAN ArcticStore voor meer informatie.

Verplaatsbare en modulaire accommodatie-oplossingen van TITAN 4People │ TITAN Containers.


TITAN 4People biedt draagbare en modulaire accommodatieoplossingen aan variërend van kantoren en kampen tot sanitaire ruimtes voor al uw behoeften in containers en modulaire units. De oplossingen zijn gemakkelijk verplaatsbaar en aanpasbaar aan uw specifieke behoeften. TITAN Containers biedt een breed scala aan opties voor uw accommodatiebehoeften.

ArcticStore 3D animatievideo van een koelopslagcontainer │ TITAN Containers.


Bekijk onze prachtige 3D-animatievideo van de ArcticStore koelvriescontainer, geproduceerd door TITAN Containers. Deze video geeft u een gedetailleerde kijk op de innovatieve functies en de superieure prestaties van onze ArcticStore container. Of u nu verse of bevroren producten moet opslaan, onze ArcticStore containers zijn energiezuinig en zeer gebruiksvriendelijk, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor al uw opslagbehoeften. Mis deze kans niet om meer te weten te komen over onze geweldige producten!