Container verhuur

Heeft u extra en veilige opslagruimte nodig?

U kunt al uw opslag- zee- en materiaalcontainers huren bij TITAN Containers voor zowel gebruik in Nederland, als in geheel Europa en in vele andere delen van de wereld. Zee- en DNV offshore containers kunt u, indien gewenst, in Nederland inhuren en deze wereldwijd terug inleveren.

 

Wanneer u, hier of in het buitenland, extra temperatuurgestuurde opslagruimte nodig heeft, dan is ons ArcticStore-assortiment uitstekend geschikt en deze zullen zeker aan uw verwachtingen voldoen.

 

Onze TITAN 4 PEOPLE-units zijn de juiste oplossing zodra u (tijdelijk) extra kantoor- en/of schaftruimte nodig heeft.

OPSLAG- ZEE- EN MATERIAALCONTAINERSOnze verhuurcontainers zijn in prima staat en vaak nieuw of kort in gebruik geweest. De opslagcontainers zijn veelal uitgerust met een speciaal anti-inbraak-systeem inclusief slot en 2 sleutels.

Wij verhuren onze containers voor zowel korte als langere periodes, want ook bij langdurige projecten is huren vaak veel goedkoper dan u denkt.

 

ARCTICSTORE KOELVRIES CONTAINER

 NIEUW - ZEER GEBRUIKERSVRIENDELIJK

 

ENERGIEZUINING €

 

ULTRAVRIEZERS TOT -65°C

 

ARCTICSTORES -40°C TOT +45°C

 

HOTSTORES TOT +65°C

Koelcontainers en vriescontainers evenals verplaatsbare koel units zijn beschikbaar voor lange of korte termijn verhuur. Tevens leveren wij u op verzoek vriescontainers tot -65ºC, invriescontainers en koelmodules tot onbeperkte mogelijkheden.

Alle ArcticStores zijn voorzien van de meest recente machines met de nieuwste en energiezuinige technologie. Zo kunnen wij u een betrouwbaar en veilig product aanbieden voor uw koel en/of vriesopslag.

DNV 2.7.1 OFFSHORE CARGO CARRYING UNITS


De produktie van DNV containers vereist de hoogste graad van kwaliteit, zowel van de gebruikte materialen als van de gespecialiseerde arbeidskrachten.

Ontwerp & engineering en een uiterst strenge post-produktie tests garanderen dat alle TITAN DNV containers voldoen aan de DNV2.7-1 normen voor offshore containers.ZIE ALLE DNV OFFSHORE CONTAINERS

KANTOOR- EN SCHAFTUNITS


Onze kantoorcontainers 10’ (3meter) 20’ (6meter) en 30’ (9meter) zijn uitgerust met ramen, kachel, pvc rolluiken, electrische aansluitingen en een groepenkast. Indien u een schaft- of kantoorcontainer wenst te huren, kunnen wij deze ook van het wenste meubilair (tafels, bureau, kast en stoelen) voorzien. Zelfs een mini keukentje kunnen wij op aanvraag leveren.