<

"At flytte med TITAN Containers A/S" - Hanna

25-02-2021 - 14:35

"Jeg må sige, at det har været den mest stressfri måde jeg nogensinde har flyttet på." Med TITAN Containers havde vi en lang række forskellige opbevaringsmuligheder vi kunne vælge imellem. Alt fra et depotrum på et af deres depoter i Århus til opmagasinering eller leje af en container til opbevaring af vores møbler og genstande.

 

 

At flytte med TITAN Containers har været en fantastisk oplevelse. Det var helt sikkert den rigtige beslutning, da servicen var fejlfri og vi anbefaler stærkt at bruge dem til at flytte. Med TITAN Containers havde vi en lang række forskellige opbevaringsmuligheder vi kunne vælge imellem. Alt fra et depotrum på et af deres depoter i Århus til opmagasinering eller leje af en container til opbevaring af vores møbler og genstande.

 

En flytning kan være både stressende og dyrt

 

Ned-og udpakning kræver meget arbejde mens man har fuldtidsarbejde, samt 3 børn til hjemmeskoling under COVID 19, ved siden af. Vi overvejede at bruge et flyttefirma i disse tider, da vi ikke havde mulighed for at benytte os af vores familie og venner, men vi brød os ikke rigtig om tanken at fremmede mennesker skulle håndtere vores ejendele med frygt for de ville blive skadede og i sidste koste os rigtig mange penge.

 

 

Behagelig flytning med TITAN Containers

 

Jeg havde aldrig tænkt på at bruge en opmagasineringscontainer til at flytte med indtil jeg hørte om TITAN Containers. Ved at bruge deres hjemmeside fandt vi let frem til den rigtige størrelse container vi skulle bruge til vores ting og bookede den med det samme, da opbevaringspriserne var rigtig billige. Både hjemmesiden og TITAN Containers’ medarbejdere var fantastiske og der var ikke en finger at sætte på kundeservicen.

 

Efter vi havde lejet containeren til opmagasinering af vores ting uden problemer, blev den leveret til os uden forsinkelse, da chaufføren ringede til os, for at gøre opmærksom på han var på vej, så vi kunne forberede os på at modtage den. Det var så nemt, at få containeren leveret til vores hoveddør både for os som forældre, men også for vores børn.

 

opbevaring for familie container leje kolding

"Da containeren blev leveret til vores adresse, kunne vi så småt begynde at fylde containeren i vores eget tempo og jeg må sige, at det har været den mest stressfri måde jeg nogensinde har flyttet på."

 

Containeren fungerer nemlig ligesom et depotrum eller lagerhotel på ens egen adresse, hvilket er rigtig smart synes vi, da man ikke skal have i en masse flyttekasser. Hvis dét at skulle flytte nogensinde føles overvældende så kan vi stærkt anbefale at flytte med en opbevaringscontainer. At kunne få TITAN Containers til at levere containeren til os da vi var klar betød det, at vi kunne at kunne pakke ned i vores eget tempo og det gav os både energi og ekstra tid til at kunne rydde ordentligt ud og organisere vores ting, så vi formåede rent faktisk at lave det til en sjov proces.

 

 

På flyttedagen

 

Efter vi havde fyldt containeren med alt, blev containeren afhentet igen og transporteret til vores nye adresse. Det, var dejligt ikke at skulle bekymre sig om selv at køre en stor flyttebil og TITAN Containers flyttede containeren uden problemer, selvom vejen på vores nye adresse var en lille og smal villavej med mange biler parkeret på begge sider. På trods af dette stod containeren lige ude foran vores nye hoveddør.

 

 

 

Udpakning i vores eget tempo

Da, vi skulle pakke vores ting ud igen, havde vi hurtig adgang til containeren og kunne derfor pakke ud i vores eget tempo som ved nedpakningen. TITAN Containers’ opbevaringscontainere er super nemme at pakke når man skal transportere og have store møbler samt store husgenstande opbevaret under flytningen. Vi var derfor rigtig trygge, da vi selv var herre over, hvordan vores ting skulle pakkes, så de ikke blev skadede under transporten.

 

 

Vi anbefaler stærkt TITAN Containers!

 

Vi kan ikke mere end at anbefale TITAN Containers til dit næste flyt,
hvis du selv vil have kontrol over hele processen og samtidig få en fantastisk service.
TITAN Containers gør rent faktisk hele flytteprocessen sjov og noget man kan nyde.

 

Closing TITAN Containers Self Storage door

_______________________________

 

 

Ring til TITAN Containers på +45 7023 1718

 

<