<

Önkiszolgáló raktárbázis nyílt Vértesszőlősön is

24-01-2020 - 14:59

Ez a cég negyedik Magyarországi raktárbázisa, és még az idén telepet nyitunk Dunaharasztiban is.

2020.január 24.én megtartott sikeres sajtótájékoztató után, a megjelent média kélpviselői számos helyen publikáltak a létesítmény nyitásáról.

 

pl: portfolio.hu

Európa szerte sorra nyílnak a lakossági önkiszolgáló konténerparkok, sőt az óceántúlon már egészen bevett gyakolatnak számít, hogy az éppen nem használt eszközöket, bútorokat, akár ruhákat a lakosság egy bérelt tárolóban, vagy konténerben tartsa. Ez a korszak érkezett el Magyarorsszágra is, egy dán vállalat különböző méretű konténereket kínál magánemberek, vagy akár cégek számára, hogy biztonságban tárolhassák a nagyobb méretű értékeiket.

 

A létesítmény automatikus őrzés-védelemmel ellátott, a nap 24 órájában felkereshető. A nagyobb típusú tároló 12 méter hosszú és 28 négyzetméteres.

A hazai igényt mutatja, hogy az eddigi konténerparkoknál a megnyitást követő 2-3 hónapon belül bővítésre volt szükség, és azóta is teltházzal vagy magas kihasználtsággal üzemelnek.

A Titan ezen túl foglalkozik irodakonténerek és mobil fagyasztókonténerek értékesítésével és bérlésével. Mobil hűtőkonténereket használnak például a járműiparban motorok tesztelésénél, illetve a gyógyászati, élelmiszer - és vegyipari termékek tárolásánál. A TITAN cégcsoportban a vértesszőlősi a 47. telephely. A vállalat önkiszolgáló lakossági raktározási szolgáltatása elérhető Ausztráliában és Új-Zélandon, illetve Európa 10 országában. A kelet-európai térségben a vállalat következő célpontja Horvátország.

<