<

ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ - ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ COVID-19

01-12-2020 - 11:45

ΤΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ/ΠΡωτοΤΥΠΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ-ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΘΑΛΑΜΟΣ ΤΗΣ ΤΙΤΑΝ, ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ  ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ COVID-19, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΗΔΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΛΕΤΑΙ ΣΕ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ Η 100% ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ψυκτικησ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ.

Κατασκευασμένο για να λειτουργεί προσφέροντας συνθήκες -800 C/-1120 F , ο καινοτόμος σχεδιασμός του περιλαμβάνει εναλλακτικά χαρακτηριστικά έτσι ώστε να περιορισθεί στο ελάχιστο η διαρροή θερμότητος. Ο σχεδιασμός αυτός έχει υποβληθεί σε δοκιμή προσομοίωσης και οι -80 0C θεωρούνται εφικτός στόχος.  Οι συμβατικοί ψυκτικοί θάλαμοι 20’ Ultra Freezer της ΤΙΤΑΝ, έχουν επιτύχει να διατηρούν σταθερή θερμοκρασία στους -75.5 0C, επιτρέποντας στην ΤΙΤΑΝ να είναι αισιόδοξη πως αυτή η νέα ενισχυμένη προδιαγραφή θα πετύχει τον στόχο των -80 °C.

 

Το πρωτότυπο που κατασκευάστηκε υποβάλλεται σε δοκιμές σε ειδικά βαθμονομημένες  εγκαταστάσεις και τα αποτελέσματα αναμένονται να ανακοινωθούν μέσα στον επόμενο χρονικό διάστημα.

 

Προσβλέπουμε στην παραγωγή 3 τύπων ψυκτικών θαλάμων -80 °C:

  • 20 ft όπως απεικονίζετε παραπάνω
  • 10 ft ίδιου σχεδιασμού 
  • 20ft με ψυκτικό μηχανισμό και στις δύο άκρες (ενσωματωμένος εφεδρικός μηχανισμός ) και με μονή θύρα στην μία πλευρά.

Εάν όλα τα τεστ λειτουργήσουν βάσει σχεδίου, αναμένουμε να παραδώσουμε τους πρώτους ψυκτικούς θαλάμους -80 °C τόσο για την αποθήκευση των εμβολίων Covid-19 όσο και για τη διατήρηση της ψυκτικής αλυσίδας κατά την μεταφορά τους, στις αρχές του 2021.

Τα ίδια containers μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για σιδηροδρομική, οδική και θαλάσσια μεταφορά. Όπου εκλείπει η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος προσφέρεται 100% συμβατή γεννήτρια, προσαρμοσμένη στο πλαίσιο του κοντέινερ για την σιδηροδρομική/οδική μεταφορά, ικανή για να το τροφοδοτήσει με την απαιτούμενη  ηλεκτρική ενέργεια.

<