<

İNŞAAT FİRMASI MÜŞTERİMİZE ARCTICSTORE

26-07-2022 - 08:12

İnşaat sektöründe öncü firmanın, Zonguldak - Çaycuma'da bulunan şantiyesinde kullanılmak üzere 2 adet 20' ArcticStore teslimatı gerçekleştirdik. 

 

 

ArcticStore model ürünlerimiz, -40 C' ye kadar ayarlanabilen soğutma sistemiyle ister donuk depolama taleplerinizde isterseniz +4 C'ye ayarlanabilen taze depolama taleplerinizde kullanabilirsiniz. ArcticStore' da bulunan düz ve kalın zemin transpaletin konteyner içerisinde rahatlıkla hareket edebilmesini sağlamaktadır. Bunun dışında iç aydınlatma, PVC şerit perdeler, yükleme ve boşaltma kullanımında rahatlık sağlayan rampa, içeriden açılan kapı sistemi ve içeride kalma durumunda alarm sisteminin yer almasıyla ArcticStore, en çok tercih edilen modelimizdir

 

TITAN Türkiye olarak geniş bir ürün yelpazemiz bulunuyor. Her türlü talep ve ihtiyaca göre farklı boyutlarda soğutmalı konteynerlerimiz mevcuttur. Yaygın depo ağımız ile Türkiye’nin her noktasına hızlı bir şekilde teslimat gerçekleştiriyoruz. Üstelik sadece TITAN’a ait soğutmalı konteynerlerde bulunan SmartArctic uzaktan izleme ve kontrol sistemi ile konteynerin yanında olmadan soğutma derecesini kontrol etmek ve izlemek mümkündür.

 

Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili daha fazla bilgi için bize ulaşın.

<