<

SEKTÖRDE LİDER CATERİNG FİRMASINA 4 ADET 10' ARCTICSTORE KONTEYNER TESLİMATI

31-07-2023 - 11:38

Catering firmasında lider müşterimiz, kullanmakta olduğu 40' ArcticStore konteynerimizle beraber farklı lokasyonlarda kullanmak üzere 4 adet 10' ArcticStore konteynerlerimizi kiraladı.

Firma, 4 adet 10' ArcticStore konteynerlerimizi,Tuzla'da 2 ayrı noktada bulunan tersanelerde ve Gebze'de kullanmak üzere 3 farklı lokasyonda +4˚C sıcaklıkta kullanmak üzere kiralama gerçekleştirdi.

 

TITAN'ın şoklama için özel olarak ürettiği, ArcticBlast ürün grubunun en küçük modeli olan 10' ArcticStore ile ürünlerinizi çekirdek sıcaklığı - 18˚C olacak şekilde şoklama yapabilirsiniz. 

 

3 Euro palet kapasiteli 10’ ArcticStore modelimiz, 1 ton’a kadar ürünlerin şoklanması için uygundur. Ayrıca -40˚C ’ye kadar düşürülebilen soğutma performansıyla verimli bir şoklama deneyimi sunmaktadır.

 

Ürünümüz aynı zamanda +45˚C’ye kadar ısıtma özelliğine sahiptir bu sayede donuk ürünlerin çözdürülmesi ihtiyaçlarınız için kullanılabilir.

 

Tüm 10’ ArcticStore modellerimiz; düz kaymaz zemin, LED aydınlatma, PVC ısı yalıtım perdeleri, yükleme rampası, kolay açılır kapı, içeriden acil çıkış kapısı ve SmartArctic uzaktan izleme gibi İş sağlığı ve güvenliği için gerekli donanımlara sahiptir.

 

Daha fazla bilgi ve fiyat teklifi için bize ulaşın.

<