<

ARCTICSTORE TROPICAL SOĞUTMALI KONTEYNERLERİMİZ STOKLARIMIZDA

15-06-2023 - 12:37

%20 Enerji tasarruflu yeni nesil model ArticStore Tropical konteynerlerimiz teslimata hazır

TITAN Containers A/S ’nin yeni ürünü ArcticStore Tropical Türkiye gibi Akdeniz ikliminin baskın olduğu sıcak iklimlerde kullanılmak üzere özel olarak üretilen yeni modelimiz artırılmış yalıtım özelliği sayesinde %20 ekstra enerji tasarrufu sağlıyor.

 

Yüksek yalıtımı sayesinde konteyner iç ortamı ayarlanan set derecesine daha hızlı ulaşıyor, güç kesintisi olması durumunda da iç ortamın sıcaklığının düşmesi daha uzun zaman alıyor. Bu sayede ürünlerin uzun süre güvenle depolanması mümkün olmaktadır.

 

İSG GEREKLİLİKLERİNE UYGUN:

 

ArcticStore Tropical modelimiz bir Reefer konteynerden çok daha fazlasıdır. Günümüzde birçok işletmede “İş Sağlığı ve Güvenliği” birimi tarafından soğuk hava depolarında olması istenilen özelliklerin hemen hepsi ürünümüzde mevcuttur. Sadece TITAN Containers soğutmalı konteyner modellerinde standart olarak bulunan "Uzaktan Isı takip sistemi,  Kaymaz düz zemin, PVC Isı yalıtım perdeleri, İç aydınlatma, Yükleme için rampa, İçeriden açılabilen kapı sistemi" 'ne ek olarak; Acil Çıkış Kapısı, Fosforlu uyarı işaretleri ve İçeriden soğutmayı durdurma fonksiyonları bulunmaktadır.

 

ArcticStore Tropical ile en iyi ve en enerji tasarruflu taşınabilir soğuk hava depolama çözümünü garanti ediyoruz. Daha fazla bilgi ve fiyat teklifi için bize ulaşın.

<