Container Types

STANDAARD CONTAINERS

Standaard ISO zeecontainers zijn 8’ breed en 8’6” hoog en variëren in lengtes van 10' to 45'. We hebben containers op voorraad die niet ISO zijn zoals 6’ of 8’ opslagcontainers.
Beschikbaar voor: lokale verhuur en verkoop, 1-way huur en verkoop van nieuwe en gebruikte containers wereldwijd.


Meer Info
ONTVANG EEN OFFERTE


KOELINRICHTINGEN & KOEL-/VRIESCONTAINERS

Ga naar ArcticStore, onze speciale site voor temperatuure gecontroleerde oplossingen van min 40oC to plus 60oC.. Voor offshore toepassingen ga dan naar DNV Containers.


Meer Info
ONTVANG EEN OFFERTESUPERSTORES

Vrijwel een onbeperkte capaciteit! Een revolutionair nieuw concept met modules die een standaard productafmeting hebben en die eenvoudig aan elkaar gekoppeld kunnen worden tot een grote koelcel.
Go to ArcticStore om meer over onze SuperStores te lezen.


Meer Info
ONTVANG EEN OFFERTEDNV CONTAINERS VOOR OFFSHORE

Standaard, hard top open tops, koel/vries en diverse andere soorten containertypes zijn onderdeel van de groeiende vloot van DNV containers beschikbaar voor verhuur en verkoop van TITAN.

Voor meer details zie onze speciale website.


Meer Info
ONTVANG EEN OFFERTESTANDAARD CONTAINERS MET EXTRA DEUREN

Containers met deuren aan beide uiteinden zijn beschikbaar in zowel 20’ en 40’ maat. 20’ full side access containers (1 lange zijde of beide lange zijden) plus de standaard deuren aan 1 kopse kant.
Beschikbaar in 8’6” en 9’6” hoog.


Meer Info
ONTVANG EEN OFFERTEHIGH CUBE CONTAINERS

High Cube containers hebben een extra hoogte van 1 voet (ca. 30 cm.). Dit type container is beschikbaar in zowel 20’ als 40’ lengte.
20' high cube containers zijn meestal alleen als nieuw verkrijgbaar. 40' high cube containers zijn tevens in gebruikte staat leverbaar.


Meer Info
ONTVANG EEN OFFERTEOPEN TOP CONTAINERS, FLAT RACK CONTAINERS

TITAN levert een reeks van speciale containertypes.


Meer Info
ONTVANG EEN OFFERTEINSULATED CONTAINERS

Isolated containers are avaliable in both 20' and 40' sizes. This type of container can be either ex-reefer containers, porthole insulated or standard containers that have been insulated.


View More
GET A QUICK QUOTE


KANTOOR EN SCHAFT UNITS

De beste oplossing voor tijdelijk gebruik als kantoorruimte, schaftruimte. Schakelbaar of als losse unit en voorzien van elektra en verwarming.


Meer Info
ONTVANG EEN OFFERTECONTAINER MODIFICATIES

De aanvraag van maatwerk kan sterk variëren maar ons team staat klaar om vrijwel elk idee uit te kunnen werken. Van het eenvoudig overspuiten tot een complete modificatie en renovatie met logo’s en al. Wij bieden ook op maat gemaakte nieuwe containers die wij in gespecialiseerde fabrieken laten bouwen.


Meer Info
ONTVANG EEN OFFERTE