Container Accessoires

Naast onze verkoop en verhuur van containers heeft TITAN een uitgebreid assortiment aan accessoires die het gebruik van een container vergemakkelijken. Onderstaand geven wij u een kort overzicht van de meest gebruikte producten:

Support legs

Speciaal gebouwd om 20’ of 40’ containers op dezelfde hoogte te brengen als het laadperron. Doordat de constructie van de container tot het maximaal toegestane laadgewicht zelfdragend is, is er geen extra ondersteuning nodig.


ONTVANG EEN OFFERTEOprijplaten

Wij bieden diverse soorten oprijplaten voor het eenvoudiger in- en uitladen van goederen. De standaard oprijplaten zijn geschikt voor het gebruik van steekwagens, pompwagens, rolkarren etc.. Op aanvraag kunnen we rijplaten leveren die geschikt zijn voor vorkheftrucks.


ONTVANG EEN OFFERTEMagneetverlichting

Door het simpele gebruik van sterke magneten zijn ze uitermate geschikt voor onze verhuurcontainers en kunt u ze plaatsen op iedere gewenste plek.


ONTVANG EEN OFFERTE


Verwarming

Een ribbenbuiskachel is een elektrische convector die wordt toegepast in situaties waarin robuustheid een vereiste is. De kachels kunnen in containers gebruikt worden voor o.a. anticondens, vorstbeveiliging en ruimteverwarming.


ONTVANG EEN OFFERTEStellingen

Diverse soorten en maten stellingen zijn leverbaar.


ONTVANG EEN OFFERTE


Anti-inbraak-beveiliging

Diverse types van hoogwaardige afsluitsystemen kunnen geleverd en/of gemonteerd worden. De TC2 en TC3 slotbalk worden standaard geleverd met een gecertificeerd Cisa slot.


ONTVANG EEN OFFERTE