STANDAARD CONTAINERS

Standaard ISO zee containers variëren in lengte van 10’ ( 3 meter ) tot 45’ ( 13.6 meter ) . De breedte is 8’( 2.44 meter ) en de hoogte varieert van 8’( 2.44 meter ) tot 9.6’’ ( 2.89 meter )

TITAN produceert containers in China die met lading verscheept worden naar onze afzetgebieden. We bouwen vaak in het groen, blauw , rood , wit en geel. Om de containers makkelijk te openen zijn de deurhendels wat hoger geplaatst. Lockboxen zijn vaak standaard al aangebracht.

Door onze uitstekende relaties met zowel rederijen als internationale verhuurbedrijven kunnen wij goede kwaliteit gebruikte containers wereldwijd aanbieden. Meestal worden deze wind en waterdicht en “cargoworthy “ verkocht. Om te verschepen moeten deze over een geldige CSC plaat beschikken.

6’, 8’ en 10’ Containers


Enkele keren per jaar produceren wij deze mini containers welke wij dan leeg verschepen naar Europa. Deze mini containers worden volgens de standaard container norm geproduceerd. Ook deze containers zijn voorzien van een lockbox.

Voor meer informatie of om een aanbieding te krijgen klik hier

20’ and 40’ Containers


Nieuwe en gebruikte 20’ en 40’ standaard zee containers zijn altijd beschikbaar vanuit ons wereldwijd depot network.
Voor export leveren wij containers met geldige CSC platen. Voor sommige landen is het van belang dat ook de container prefix aanwezig is met een correcte “check digit “ ( controle cijfer )
Voor Uw opslag zijn nieuwe containers de (financieel) beste oplossing. Deze gaan 30 jaar of langer probleemloos mee. Voor kortere en kleinere investeringen zijn goede gebruikte ( soms ex onze verhuurvloot ) containers een goede optie. Nieuwe containers zijn in een verscheidenheid van kleuren beschikbaar of tegen meerprijs in Uw bedrijfskleur te spuiten.
Voor meer informatie of om een aanbieding te krijgen klik hier