<

ŞOKLAMA KONTEYNERLERİ STOKLARIMIZDA

24-04-2023 - 14:01

TITAN’ın şoklama için özel olarak ürettiği, ArcticBlast ürün grubunun en küçük modeli olan 10’ ArcticStore ile ürünlerinizi çekirdek sıcaklığı -18˚C olacak şekilde şoklayabilirsiniz!

 

3 Euro palet kapasiteli 10’ ArcticStore modelimiz, 1 ton’a kadar ürünlerin şoklanması için uygundur. Ayrıca -40˚C ’ye kadar düşürülebilen soğutma performansıyla verimli bir şoklama deneyimi sunmaktadır.

 

Türkiye’de farklı sektörden firmalar, 10’ ArcticStore modelimizi şoklama amacıyla kullanmaktadır. Müşteri deneyimlerimize göre örnek şoklanma süreleri aşağıda yer almaktadır.

 

Et Ürünü: 600 kg hamburger köftesi, +8˚C’den -18˚C çekirdek sıcaklığına düşürmek için gerekli süre yaklaşık 16 saat,

Hamur: 750 kg tortilla hamuru, +5˚C’den -13˚C çekirdek sıcaklığına düşürmek için gerekli süre yaklaşık 15 saat,

Limonata Konsantresi: 1 ton şekerli limonata konsantresini, + 7˚C’den -12˚C çekirdek sıcaklığına düşürmek için gereken süre yaklaşık 14 saattir.

 

Ürünümüz aynı zamanda +45˚C’ye kadar ısıtma özelliğine sahiptir bu sayede donuk ürünlerin çözdürülmesi ihtiyaçlarınız için kullanılabilir.

 

Tüm 10’ ArcticStore modellerimiz; düz kaymaz zemin, LED aydınlatma, PVC ısı yalıtım perdeleri, yükleme rampası, kolay açılır kapı, içeriden acil çıkış kapısı ve SmartArctic uzaktan izleme gibi İş sağlığı ve güvenliği için gerekli donanımlara sahiptir.

 

Daha fazla bilgi ve fiyat teklifi için bize ulaşın.

<