<

Kan man cykle igennem en container?

23-01-2020 - 14:11

TITAN leverer 24 meter lang cykel-tunnel som del af renoverings-projekt af ikonisk bygning.

Nyt hotel på Christianshavn

Ved Knippelsbro på Christianshavn i København ligger en stor seks-etages kontorejendom fra 1962 – blandt københavnere kendt som Ørkenfortet. Bygningen fik navnet på grund af sin store betonmur ud mod Torvegade.

Siden blev den hovedsæde for Privatbanken, der blev til Nordea, som overtog bygningen i 1993 og som har haft til huse på adressen frem til efteråret 2017.

 

Den kommende ombygning vil gøre bygningen helt anderledes imødekommende, så det gamle navn vil ikke længere passe.

 

NCC står for projektet og det nye hotel er planlagt til at åbne med 394 værelser i 2021.

 

Læs mere om renovationen her.

 

Container som 24 meter lang cykel-tunnel

I forbindelse med renovationsarbejdet, så har TITAN Containers etableret en 24 meter lang cykel tunnel på Knippelsbro for at beskytte cyklister og fodgængere, til når NCC bruger deres tårnkran. 

 

For at genere trafikken mindst muligt skulle vores chauffør ekstra tidligt ud af sengen, da containerne blev sat op mellem kl. 03.30 - 04.00 om morgenen.

 

CONTAINER SOM GANGBRO ELLER CYKELSTI


Containere på 6 og 12 meter er ideelle som en midlertidig gangbro/-tunnel eller cykelsti til enten store arrangementer som fx. Copenhagen Historic Grand Prix eller ved byggeprojekter, hvor der er brug for ekstra beskyttelse af cyklister og fodgængere.

 

TITAN har indenfor de seneste år leveret flere 6 og 12 meters containere som er blevet brugt som enten gangbro eller cykelsti, hvor det mest omfattende projekt indtil videre har været en tunnel på 100 meter.


Containere er en fleksibel løsning for mange typer projekter, da etablering/nedtagning kan ske hurtigt og du kan læse mere om vores dobbeltdørs-containere her.

 

 

<